Tamjan

5.200,00 din RSD

Da aromaterapija pomaže u stvaranju osećaja duhovnog blagostanja dokaz je Tamjan, koji se vekovima koristi kako bi dodao miris svetim prostorima kao što su crkve, svetilišta, sobe za meditaciju i sl.
Dugačka kupka nakon udisanja tamjana pomaže kod fokusa kada se kreće na bilo koji duhovni put.

Eterično ulje Tamjana (Boswellia Sacra) jača imuni sistem i bori se protiv infekcija, ublažava kašalj, grlobolju i upalu pluća. Udisanje tamjana smanjuje stres i nervnu napetost, u isto vreme popravljajući raspoloženje. Čak i kada se koristi za čišćenje prostora, tamjan deluje protiv bakterija i virusa u vazduhu pa ga je poželjno koristiti u periodu viroza i prehlada.

Kada se koristi za aromaterapiju ili tokom meditacije, esencijalno ulje tamjana podstiče oporavak i dubok osećaj unutrašnje smirenosti. Mnogi veruju da tamjan otvara put direktno ka božanskom zbog toga je omiljen za korišćenje tokom različitih molitvenih sesija.

Opis

Esencijalno ulje Tamjana ima neodoljiv drvenast i balzamičan miris. Svetlo žute boje je i ima tanku konzistenciju. Kada se koristi u aromaterapijskim mešavinama smatra se osnovnom notom.

NAČIN PRIMENE

  • direktno udisanje
  • kao dodatak ishrani
  • difuzer

Esencijalno ulje Tamjana se može direktno udisati ili pomešati sa baznim uljem u razmeri 50:50 pre nego što se upotrebi lokalno ili oralno.

MERE BEZBEDNOSTI

  • Može izazvati iritaciju kože ako se nanese nerazblaženo.

DOBRO SE MEŠA SA SLEDEĆIM ULJIMA:

Dodatne informacije

Težina 30 g
Ambalaža

Staklena boca sa kapaljkom

Zapremina

10 ml

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.